2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Tanrıverdi kongrede aday olmayacak

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, 5 yıllık başkanlık sürecine son noktayı koyduğunu ve kongrede aday olmayacağını açıkladı. 

Hikmet Tanrıverdi, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Malatyaspor'un 24 Haziran Cumartesi günü yapılacak kongresi öncesi gelişmeleri değerlendirdi. Yaşanan süreçte isminin yıpratılmaya çalışıldığını öne süren Tanrıverdi, "İnsanların, bazı şeyleri söylerken biraz daha dikkatli olması lazım. Elbette yanlışlarımızı, doğrularımızı söyleyecekler ve eleştirecekler. Ancak bunları söylerken herkesi biraz daha vicdanlı olmaya davet ediyorum. İftira niteliğinde şeyleri söylememeye davet ediyorum. Zaten bizi şimdiye kadar sıkıntıya sokan şey, bu el altında dolaşan cümleler oldu. Ben, şahsım olarak bu kulüpten 4.5 milyon dolar alacaklıyım. Ancak bazı insanlar, kalkıp bizi hırsızlıkla itham eden laflar söylüyor. İnsanların biraz daha dikkatli olması lazım. Biz, onurumuz ve şerefimizle bugüne kadar bu görevi yaptık. Bugüne kadar kendimize en ufak bir şey söyletmedik, söyletmeyiz de. Hiçbir yerde hiç kimse bizim onurumuzu zedeleyecek bir şey söyleyemez. Söyleyenlerin de şahsına vereceğim cevabım vardır. Bizim terbiyemizi ve mütevazılığımızı kimse de yanlış anlamasın. Yeri geldiği zaman herkese de en iyi şekilde cevap vermesini biliriz. Genel kurul salonu orada, kongrede kim ne biliyorsa gelip açıklasın. Herkese verilecek cevabımız vardır, herkes dikkat etsin" ifadelerini kullandı. 

Malatyaspor'dan hiçbir siyasi beklentisinin olmadığını da söyleyen Tanrıverdi, "2 tane aday çıktı ortaya. Dostlarım beni aradı. Malatya'dan bir muhtar bile beni aramadı. Bir tane kamu kurumu yöneticisi beni aramadı. Ben, bu birlik ve beraberliği sağlayamayacaksam kendimi niye yıpratayım. Benim de sağlığım bozuldu, sıhhatim bozuldu. Kongrede aday olmayacağım. Aday olan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Ben Malatyalıyım, içimde Malatyaspor sevgisi var. Bundan sonra da istendiğim takdirde her zaman destek olmaya devam edeceğim" dedi. 

Tanrıverdi, şimdiye kadar yaptıkları transferlerin resmi imzaları atılmadığı için yeni yönetimin önünü açtıklarını, ancak yapılan transferlerin Malatyaspor'u şampiyon yapacağına inandığını sözlerine ekledi.
.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2006 Çarşamba 22:14:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?