2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Taraftarlardan destek

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet Kanmaz, camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, "Karamsarlığa gerek yok, şimdi kenetlenme zamanı. Camia olarak birlik ve beraberlik içinde olursak Malatyaspor kesinlikle küme düşmez" dedi.
Malatyaspor Taraftarlar Derneği'nin Mehmet Aydın başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu, bir basın toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Mehmet Kanmaz, yeni yönetim olarak daha istikrarlı ve düzenli olarak takıma desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Malatyaspor'un içinde bulunduğu duruma çük üzüldüklerini, ancak karamsarlığa gerek olmadığını belirten Kanmaz, "Malatyaspor'a hep destek tam destek. Şimdi kenetlenme zamanı. Camia olarak birlik ve beraberlik içinde olursak ve takıma destek sürerse Malatyaspor kesinlikle küme düşmez" diye konuştu.
Taraftarlara Kayseri Erciyespor maçında tribünleri doldurmaları çağrısında bulunan Kanmaz, "Tribünleri doldurarak takımın 12. adamı olacağız ve tezahüratlarımızla oyuncuları ateşleyeceğiz. Taraftarlar, yönetim, teknik heyet ve oyuncular elbirliği Malatyaspor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız" dedi.
.
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2006 Çarşamba 21:19:36
Güncelleme :19 Şubat 2006 Pazar 19:52:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?