4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Tek Gıda İş'ten özelleştirmeye tepki

Tek Gıda İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Servet Akbudak, TEKEL'in özelleştirme çalışmalarında haklı mücadelelerine kamuoyundan destek beklediklerini bildirdi.

TEKEL sigara fabrikalarının özelleştirmesiyle ilgili ihale teklif verme süresinin 18 Şubat günü dolacağını hatırlatan Akbudak, "18 Şubat Pazartesi günü saat 14.00'de yine tüm TEKEL işçileri aileleriyle birlikte Ankara 'da Özelleştirme İdaresi Başkanlığı önünde toplanarak özelleştirme girişiminin durdurulmasını isteyecekler. Bu nedenle Pazar akşamı saat 23.00'de Ankara'ya çevre yolundan ailelerimiz ile birlikte hareket edeceğiz. TEKEL'in özelleştirme çalışmalarında haklı mücadelemizde kamuoyundan destek bekliyoruz" dedi.

Kar eden kuruluşun özelleştirilerek özellikle yurt dışı yabancı şirketlere peşkeş çekilmek istendiğini ileri süren Akbudak, haklı ve demokratik mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2008 Cuma 16:05:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esma dizemen IP: 88.255.104.xxx Tarih : 4.08.2008 15:42:37

Tekel çalışanı olarak bu devlet türkiye topraklarını satıp onların çoçukları degil bizim çocuklarımızın gelecegi satıyo zaten işzislik sorun birde devlet tekelle uğraşıyo bıraksında emekli olalım ne ev ne bir güvencem var işşiyle ve cocuklarımızın sonunu onlar getirmesin sendikamız olmasa bizi şimdiye kadar kapının önünü koymuştu bumu onların dindarlık anlayışı