3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Tekin Küçükali Malatya'da

Malatya'da bölge toplantısına katılan Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ve yönetim kurulu üyeleri için iftar yemeği verildi.


Satır Et Lokantası'nda verilen iftar yemeğine Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ve yönetim kurulu üyeleriyle Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle, basın mensupları katıldı.
İftar sonrası bir konuşma yapan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kızılay Bölge Kan Merkezi'nin Malatya'ya kurulacağı müjdesini verdi.

Çalık, Malatya'ya bundan sonrada en iyi hizmetleri getirmek için çalışacaklarını ifade ederek, "Kızılay Genel Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerinin bundan sonrada Malatya'ya yapacakları hizmetleri bekleyeceğiz. Malatya'ya en güzel yatırımları hep birlikte kazandıracağız. Malatya İl Genel Meclisi tarafından İl Özel İdaresine ait toprak sunun arkasında bulunan eski köy hizmetlerine ait binanın Kızılay'a devri kararı alındı. Bu bina Kızılay Bölge Kan Merkezi olarak Malatya'ya kazandırılacaktır. Malatya'ya hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 10:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?