4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Teknik direktör arayışları sürüyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'da teknik direktör arayışları devam ederken, Mustafa Uğur ve Mustafa Çapanoğlu'nun da listeye alındığı öğrenildi.

Teknik direktör konusunu hafta sonuna kadar çözmeyi planlayan sarı-kırmızılı takımın yöneticileri, önce Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller ile temasa geçti, ancak Güller'in sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle bu kez de Mustafa Uğur ve Mustafa Çapanoğlu'nu listesine aldı. Söz konusu teknik direktörlerle görüşmelerini sürdüren Malatyaspor yöneticileri, B planı olarak da Malatyalı teknik direktörler Nihat Balan ve Mustafa Ceviz'i de düşünüyor.

Malatyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Cücemen, kulübün bütçesini sarsmayacak ve grubu bilen teknik direktör arayışında olduklarını söyledi.

Malatyaspor'un bir yandan da maddi sorunları aşmak için çalışmaları sürdürdüğünü aktaran Cücemen, "31 Mayıs'da yapılan kongrede aday olmayacaktık, ancak şartlar bizim devam etmemize neden oldu. Başkanımız İlhan Kavuk, İstanbul'da kulübe maddi kakı sağlayacak Malatyalı işadamları almayı planlıyordu. Ancak, kongrede bu olmadı. Zaman ve parasını Malatyaspor'a ayıracak yönetimin olması lazım. Bu nedenle, belki yeniden kongre yapılabilir ve yönetime zamanı ve parasını ayıracak işadamları getirilebilir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 19:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?