2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Teknik direktör sorunu çözüldü

Malatyaspor Kulübü, Teknik Direktör Levent Eriş ile prensipte anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Levent Eriş, Malatyaspor Kulübü'nün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Sarı-kırmızılı takımda hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi. 

Malatyaspor camiasının şampiyonluktan başka hedefinin olamayacağını ifade eden Levent Eriş, "Benim antrenörlük yaşantımda başarısızlığa yer yok. Her zaman şampiyonluğa oynadım. Vestel Manisaspor'u Süper Lige çıkardıktan sonra, Süper Lig'deki devamlılıkta bile sıkıldım. Çünkü hedefte şampiyonluk yoktu. Antrenörlük geçmişime bakıldığı zaman hep şampiyonluk görülür. Ayrıca Malatyaspor isminin olduğu bir yerde şampiyonluğun dışında bir hedefe endekslenme olmaz. Herkesin gönlü rahat, ferah olsun. Malatyaspor'un tek bir hedefi vardır: Şampiyonluk. Takımın düşmesiyle üzülen taraftarlar, şampiyonluk zevkini yaşayacaklardır" dedi. 

Birlikte çalışacağı ekibin henüz belli olmadığını, önceki yıllarda çalıştığı ekibin önemli bir bölümüyle yollarını ayırdığını belirten Eriş, "Daha farklı bir sistem ve düzenle çalışmayı hedefliyorum. Şu an için yardımcım olarak sadece Cevdet Çapar ismini verebilirim" diye konuştu.
 
Bu arada Malatyaspor, Süper Lig'den 2. Lig A Kategorisi'ne düştükten sonra Ümit Kayıhan ile anlaşamamış, daha sonra Rıdvan Dilmen ve Rıza Çalımbay ile temasa geçmiş ancak anlaşma sağlayamamıştı. Bunun üzerine rotayı Levent Eriş'e çeviren Malatyaspor, Levent Eriş ile prensipte el sıkıştı.
.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2006 Salı 17:29:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?