4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Teknik heyetten uyarı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'da 4 futbolcuya teknik heyet uyarıda bulundu. 

Ligin 9. haftası programı çerçevesinde cumartesi günü deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan Malatyaspor'da hazırlıklar, teknik direktör Osman Gökhan yönetiminde sürdürülüyor. 

Sakat olan Gökhan Bozkaya ve Turgay Koyuncu'nun yer alamayacağı karşılaşmada diğer sakatlar Eren ve Mahmut Acar'ın durumu da maç günü belli olacak. Kırmızı kart cezalısı Hakan Söyler, Altay karşısında forma giyemeyecek. 

Bu arada, Malatyaspor'da sarı kart sınırında fazla futbolcu olması teknik heyeti endişelendiriyor. Kaptan Murat Duman, Güngör Tuğcu, Fatih ve Mehmet Albayrak'ın sarı kart sınırında bulunması nedeniyle teknik heyet tarafından uyarıldığı ve Altay maçında agresif hareketlerden kaçınmaları istendi. 

Zaten sakatlıklar nedeniyle kadroda sıkıntı çekildiğinin iletildiği futbolculara, bir de kart cezalısı olup oynamama riskinden uzak durulmasının istendiği öğrenildi. 

Diğer yandan, cumartesi günü İzmir'de oynayacağı Altay maçı için cuma günü saat 10,00'da uçakla İstanbul'a oradan da İzmir'e geçecek olan sarı-kırmızılı takımın İzmir Hilton Otel'de kalacağı bildirildi. Malatyaspor kafilesini İzmir'e, Futbol Şube Sorumlusu Ayhan Akman götürecek. 

Önceki hafta deplasmanda Diyarbakırspor'a 1-0 mağlup olan, geçen hafta kendi sahasında Kardemir Karabükspor'la 0-0 berabere kalan Malatyaspor'un, Altay maçı için 3 puana endekslendiği ve puan ile puanlarla dönülmenin hesaplarının yapıldığı kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 15:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?