4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Teknik servislere dijital semineri

Türkiye Bilgi Teknolojileri Platformu (TÜBİTEK), Uydu Dünyası Dergisi ve Malatya Elektrikçiler Odası'nın organizasyonu ile Malatya'da 7 ilin katılımı ile Dijital TV Teknolojileri Semineri verilecek.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında Türkiye Bilgi Teknolojileri Platformu (TÜBİTEK), Uydu Dünyası Dergisi Genel Koordinatörü Süleyman Şahin, düzenlenecek olan Dijital TV teknolojileri Semineri'ne Malatya, Sivas, Diyarbakır, Elazığ, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Gaziantep illerinde faaliyet gösteren elektronik teknik servis ile satış yapan bayilerin katılacağını belirtti.

Şahin, seminerde TV yayıncılığında yeni teknolojiler, Sayısal TV yayıncılığında kullanılan ekipmanlar, toplu konutlarda merkezi TV dağıtım sistemleri konularının anlatılacağını kaydetti.

Malatya Elektrikçiler Odası Başkanı Hüseyin Baştürk ise elektronik servislerin seminere mutlaka katılması gerektiğini bildirdi.

Bu arada, seminerin 6 Temmuz Pazar günü saat 12.30 ile 18.00 arasında Sabancı Kültür Merkezi'nde yapılacağı ifade edildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 14:29:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?