30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Tekvandoculara moral yemeği

TURGUT ÖZAL SPOR KULÜBÜ TEKVANDOCULARINA MORAL YEMEĞİ

Turgut Özal Spor Kulübü Tekvandocularına, Tekvando Türkiye Gençler Şampiyonası öncesi moral yemeği verildi.

Özel Turgut Özal İlköğretim Okulu'nda verilen yemekte bir konuşma yapan takım antrenörü Nevzat Alaca, "8-12 Ocak'ta Alanya'da yapılacak olan Tekvando Türkiye Gençler Şampiyonası'na katılacağız. Bu şampiyona da sporcularımız milli takıma seçilmek için ter dökecek" dedi.

Özel Turgut Özal İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Erdal Boz ise, "Biz, eğitimde sporun ciddi bir gerekliliği olduğuna inanıyoruz. Özellikle Tekvando sporu baştan insanı disipline etmesi tüm hayatını etkiliyor. Bizler eğitimciler olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi öz güven kazanmaları açısından ve artı olarak disipline etmesi nedeniyle spora teşvik ediyoruz. Artık endişe ve kaygının yeri yok. İnşallah başarılı olacaksınız. Biz de sizlere moral vermek amacıyla bu yemeği düzenledik. Amatör sporlar çok

zor. Milli takıma girerseniz de önünüz açık. Milli takıma seçilirseniz, lise hayatınızda okulumuzda okumanız gibi bir öngörümüz de var" diye konuştu.

Şampiyonaya katılacak sporcular ise, şampiyonada iyi mücadele ederek, Malatya'ya başarılı dönmek istediklerini söylediler.

Tekvando Türkiye Gençler Şampiyonası'nda başarıl olan sporcular 4-7 Mart tarihleri'nde Meksika'da yapılacak olan Gençler Dünya Tekvando Şampiyonası'nda milli takım forması giymeye hak kazanacak.

TURGUT ÖZAL SPOR KULÜBÜ TEKVANDOCULARINA MORAL YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 10:41:00
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 19:09:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?