4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Tekvandoya ilgi artıyor

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okullarından olan tekvando sporuna büyük ilgi olduğu kaydedildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando Öğretmeni Mehmet Özbaş, Malatya'da tekvando sporunun Türkiye Milli takımının bel kemiğini oluşturduğunu belirterek, "Milli tekvando sporcusu olarak ben de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğ'nde görev yapıyorum. Malatya'da il spor çalışmalarına yoğun bir ilgi var. Bu ilgi bizleri sevindirdi. Şu anda tekvando sporuna müracaat sayısı 90'ın üzerinde. Malatya'da tekvando sporuna yoğun bir ilgi var. Yaz sezonu dolayısıyla gruplar halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Özbaş, şunları söyledi:

"Amacımız gençlerimizi dışarda gezerek, kötü alışkanlıklara yönelmelerinden uzaklaştırmak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bizler gibi Türk Milli Takımının formasını giyerek, ilimizi temsil edecek sporcular yetiştirmek istiyoruz. Küçükler ve büyükler olmak üzere seanslar hazırladık. Kız ve erkek öğrencilerimizle tekvando seanslarımız ve sekiz idmanımızla çalışmalarımızı yapıyoruz. Yoğun bir tempoyla anrenmanlarımza devam etmekteyiz."

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 19:06:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?