2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Terminal cinayetinde 4 tutuklama

Malatya'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldürüldü. 

Edinilen bilgilere göre olay, Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde (MAŞTİ) meydana geldi. İddiaya göre R.Y. (41) adlı şahıs 100 bin dolar alacağı bulunan kız kardeşi F.K'nin (39) bir otobüs alarak A.Ö'ye (48) verdiğini öğrenmesi üzerine gittiği MAŞTİ'de otobüsü almak istedi. Otobüsü işleten A.Ö. ve çocukları olan H.R.Ö. (25), R. E. Ö. (21) adlı şahısların karıştıkları kavgada bıçakla yaralanan R.Y, kaldırıldığı Beydağı Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda, elinden yaralanan H.R.Ö. ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Polis olay yerinde öldürülen R.Y'ye ait bir çanta içerisinde ruhsatsız 1 adet tabanca buldu. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

GÜNCELLEME:

Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde (MAŞTİ) bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesi olayıyla ilgili toplam 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Edinilen bilgilere göre, Malatya'da dün gece MAŞTİ'de meydana gelen olayda, Ramazan Yıldız (41) adlı şahıs 100 bin dolar alacağı olan kız kardeşi F.K'nın (39) bir otobüs alarak A.Ö'ye (48) verdiğini öğrenmesi üzerine gittiği MAŞTİ'de otobüsü almak istedi. Otobüsü işleten A.Ö. ve çocukları H.R.Ö. (25), R.E.Ö. (21) adlı şahısların karıştıkları kavgada bıçakla yaralanan Ramazan Yıldız, kaldırıldığı Beydağı Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince olayla ilgili olarak yakalanıp adliyeye sevk edilen A.Ö. ve çocukları H.R.Ö. ve R.E.Ö. ile öldürülen şahsın kız kardeşi F.K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2006 Cumartesi 13:22:40
Güncelleme :5 Ağustos 2006 Cumartesi 18:08:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Prezsmer ibolya IP: 86.122.84.xxx Tarih : 24.11.2007 15:07:49

Boyle bir sey olamaz bir kizkardes nasil boyle bir sey yapar,kac yil aldilar acaba bunu cok merak ediyorum bana bir cevap yazarsanaz cok memnun olurum.tesekürler onceden.