3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Teşvik Malatya'ya uğrayacak mı?

AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, yeni teşvik paketi ile Malatya'ya yatırımların artacağını belirterek, "Yeni teşvik paketi ile mevcut teşviklerden daha fazlası sağlanacak" dedi.
Açıklanan teşvik paketini yaptığı yazılı açıklamada değerlendiren AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, "Sayın Başbakanımız tarafından açıklanan teşvik paketinde Malatya'ya önemli destekler sağlanacak. Teşvikler açısından Türkiye dört bölgeye ayrılmıştır.

Birinci bölge en gelişmiş bölge, dördüncü bölge de en geri kalmış bölge olarak belirlenmiştir. Malatya dördüncü bölgede yer almaktadır. Diğer bir ifade ile en fazla teşvik alacak olan bölge konumundadır" dedi.


"Yeni teşviklerle Malatya’yı daha ilerilere taşıyabilmek adına değerlendirilmesi gereken son derece önemli bir dönem başlamıştır. Bu çerçevede tek bir ses tek bir nefes olarak Malatya’ya yararlı olabilecek projeler üretebilmek adına ortak aklı harekete geçirip, Hükümetimizce sunulan fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilmenin gayreti içerisinde olacağız" diyen Çalık, "Bu vesileyle buradan tüm hemşehrilerime çağrıda bulunarak Malatyamız için çalışmaya davet ediyorum. Ümit ediyorum ki sunulan bu imkanlar çerçevesinde arzu ettiğimiz kalkınmış, modern Malatya'yı çok kısa sürede inşa etme imkanımız olacaktır" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 10:29:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?