4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

TOBB kredisine 62 başvuru

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından kaynağı temin edilen krediden Malatya'dan 64 firmanın yararlandığı bildirildi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Genel Sekreteri Sait Kabadayı yaptığı açıklamada, "Cansuyu kredisi dışında, TOBB tarafından kaynağı sağlanan Halkbank kanalıyla verilen krediye ilimizde 64 başvuru yapıldı. Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olup, banka kredisi kullanmaya haiz firmalarımıza bu krediyi kullanma imkanı sağlandı. Vadesi en az 3 ve en fazla 12 ay olan kredide faiz oranı da, 1.20 olarak belirlenmişti. Her firmaya, 20 bin ile 50 bin YTL arasında kredi kullandırıldı" dedi.
Sait Kabadayı, “TOBB destekli Halkbank kredisi dönüşü başladıktan sonra yeni kredilerin devreye sokularak, 2009'da da esnaf, sanatkar, sanayici, KOBİ rahatlamasının sağlanmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU MALATYA'YA GELİYOR


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Malatya'da Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Müdürlüğü'nün açılışını yapacak.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Genel Sekreteri Sait Kabadayı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun, 30 Aralık Salı günü özel uçakla saat 14.00'de Malatya'ya ineceğini belirterek, saat 15.00'de ABİGEM Malatya Müdürlüğü'nün açılışını gerçekleştireceğini ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 11:36:55
Güncelleme :29 Aralık 2008 Pazartesi 11:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?