3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

TOÇEV'den tadilata devam...

TOÇEV'DEN 4 OKULUN DAHA TADİLAT SÖZÜ ALINDI
Malatya'da, "Yaşasın Okulumuz" kampanyası çerçevesinde tadilatı yapılan Mahmudu Köyü İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi.

Tuana Okuma İstekli Çocukları Eğitim Vakfı (TOÇEV) ve Show Tv iş birliğinde,"Yaşasın Okulumuz" kampanyası çerçevesinde tadilatı yapılan Malatya merkeze bağlı Mahmudu Köyü İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende Okul Müdürü Hakan Keleş bir konuşma yaptı.

Keleş konuşmasında, katkı sunanlara teşekkür ederken, CHP Malatya Milletvekili Aslanoğlu da, eğitim ve sağlık alanındaki duyarlılığın her zaman siyaset üstü kabul edilmesi gerektiğini vurguladı.

İstanbul'dan gelip törene katılan hayırsever iş adamı Ömer Okutan ise duygularını dile getirdiği konuşmasının ardından söz alan Milli Eğitim İl Müdür Vekili Mahmut Berk de, "Yaşasın okulumuz kampanyası" çerçevesinde okulun tamiratını gerçekleştiren TOÇEV'e teşekkür etti. Mahmut Berk, "Bu okulda tadilat, çatıdan kapıya, pencereden zemine yapılmıştır" diyerek, Eğitim'e Yüzde 100 Destek Kampanyası'nda Malatya'nın Türkiye genelinde ilk 10 sıra içerisinde yer aldığını vurguladı.

Öte yandan, okula TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun'un babası Nadir Ertan Uygun ismi verildi.

Bu arada, 4 okulun daha tadilatı konusunda Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk, TOÇEV vakfından destek sözü aldılar.
 

TOÇEV'DEN 4 OKULUN DAHA TADİLAT SÖZÜ ALINDI
TOÇEV'DEN 4 OKULUN DAHA TADİLAT SÖZÜ ALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 16:23:01
Güncelleme :3 Ekim 2009 Cumartesi 18:48:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?