2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Toledo'yu oynatmak için başvuru

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Malatyaspor, Brezilyalı oyuncusu Toledo Katatua'yı oynatmak için Futbol Fedarasyonu'na başvurdu. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, sözleşmesindeki bazı maddeler nedeniyle Katatua'nın bu sezon maçlarda forma giyemeyeceğinin ortaya çıktığını söyleyerek, "Teknik direktörümüz Hikmet Karaman Katatua'yı çok beğeniyor ve mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Biz de Futbol Fedarasyonu'na başvurup, özel izinle bu futbolcumuzu oynatmak istiyoruz" diye konuştu.
Transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Başkan Karadağ, görüşmede bulundukları Ümit ile kaleci Şenol'un durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını belirtti. Karadağ, "Adı şike olaylarına karışan Çek futbolcu Zdenik Senkerik'in durumu henüz netlik kazanmadı, bu futbolcuya yurtdışından bazı kulüplerden teklif var. İyi para verilmesi halinde satacağız. Senkerik ve Katatua'nın durumlarının netlik kazanmasından sonra forvet mevkiine bir futbolcu transfer edeceğiz" dedi.
Bu arada, Malatyaspor, Isparta Davraz kampında katıldığı turnuvadaki ikinci hazırlık maçında yarın saat 17.30'da Eskişehirspor ile karşılaşacak.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2006 Çarşamba 15:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?