2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Toplu konut kura çakimi yapıldı

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi'nin yaptırdığı Yeşilevler toplu konutun 11. bloktaki dairelerin kurası çekilerek hak sahiplerinin daireleri belirlendi 

Belediye Konferans Salonu'nda noter huzurunda düzenlenen kura çekim töreninde konuşan Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile yaptıkları konutları vatandaşa ucuz ve kaliteli olarak sunduklarını belirterek, 2. etap konutlar için üye kayıtlarının devam ettiğini kaydetti. 

1993 yılında başlayan Yeşiltepe Evleri Toplu Konut projesinin bu güne kadar devam ettiğini söyleyen Furkan, "Yalnız, altını çizerek söylüyorum; son 3 blok, önceki blok inşaatlarından fevkalade özen gösterilen malzemeleri, dolapları ve farklı mimari yapılarıyla farklılıklar arz eden bloklarımızdır. Pencere sistemleri, zemin döşemeleri, kapıları kullanılan bütün malzemelere özen gösterildi. Bizim imar ettiğimiz ve inşa ettiğimiz huzurla, mutlulukla oturmanızı istediğimiz bu evleri, benzeri hiçbir evle mukayese etmeyeceksiniz. Yaşadığınızda göreceksiniz, biz sizlere layık olsun diye sorunsuz evler inşa ettik" dedi. 

Törende isim ve dairenin belirlendiği ilk kura, Esenlik Genel Müdürü Osman Furkan tarafından çekildi. Osman Furkan'ın kura çekerek belirlediği Sıddık Paksoy isimli üyeye 4. kat 19 No'lu daire çıktı. 15 katlı ve 60 daireden oluşan 11. bloktaki dairelerinin kurası çekilerek hak sahiplerinin daireleri belirlenirken, üyelerin, kurada oldukça heyecanlandıkları görüldü. 

Malatya İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Fatih Nalçacı, konutunun kurasını oğluna çektirirken, daha sonra kardeşinin konutunun kurasını da kendisi çekti.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2006 Cumartesi 17:23:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?