30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

TÖTM'de şehit adına oda

TÖTM'DE ŞEHİT ÜST TEĞMEN KORAK SEÇKİN ADINA ODA AÇILDI

Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'nde (TÖTM), Şehit Üsteğmen Koray Seçkin adına oda düzenlendi ve açılışı törenle gerçekleştirildi.

Terör örgütü tarafından 9 Haziran 1987 günü Mardin ili Ömerli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Malatyalı Jandarma Komando Kıdemli Üsteğmen Koray Seçkin'in 23. ölüm yıldönümü nedeniyle, Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Servisi'nde düzenlenen oda açılış programına, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, 2. Ordu Komutanlığı Personel Başkanı Kurmay Albay Mehmet Keskin, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Namık Boran, Önce Vatan Şehit Aileleri Derneği Başkanı

Ahmet Keskinkılıç, Harbiye 79 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Çınar, Harbiye 79 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri, şehit Koray Seçkin'in babası Mehmet Seçkin, annesi Necla Seçkin ve kardeşi Prof. Dr. Turgay Seçkin ve Seçkin ailesi katıldı.

Harbiye 79 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Başkanı Ahmet Çınar, programda yaptığı konuşmada, "Bugün burada Harbiye 79 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin okul arkadaşları arasında ülkesi ve vatanı için verdiği şehitlerini anma, onların adlarını ilelebet yaşatmak maksadıyla başlattıkları bir projenin ikincisi olan Şehit Jandarma Komando Kıdemli Üsteğmen Koray Seçkin'in adını gönüllerde daima yaşatmak maksadıyla tefriş ettiğimiz odanın açılışını yapmak üzere bir arada bulunmaktayız"

dedi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir de konuşmasında, "Merhum Turgut Özal'ın adını taşıyan merkezimizin her geçen gün adına yakışır gelişmeler kaydetmesi onur verici bir durumdur" diyerek, "Malatya ve bölge halkına daha kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla başlattığımız bir proje ile hayırsever vatandaşlarımız tarafından modernize edilmesini düşündüğümüz hasta odalarının oluşturulması için çeşitli girişimlerde bulunduk. Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik öncülüğünde gelişen bu proje ile

hastanemizde çoğu üç ya da altı kişilik olan hasta odalarımızın hayırsever işadamlarımız tarafından tefriş edilerek daha modern bir görünüme kavuşmasını amaçladık. Kardiyoloji servisinden başlayarak hastanemizin geneline yayacağımız bu projeye şimdiden birçok işadamı sahip çıktı. Harbiye 79 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin, şehit Jandarma Komando Kıdemli Üsteğmen Koray Seçkin adına tefriş ettiği hasta odasının projemizin tamamlanan ilk odası olması son derece anlamlı olmuştur" ifadelerini kullandı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen ise, "Şehit Jandarma Komando Kıdemli Üsteğmen Koray Seçkin adına tefriş edilen ve son derece modern görünümlü hasta odasının açılmasının bizleri duygulandırdığı gibi aynı zamanda da sevindirdi" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji servisinde Şehit Jandarma Komando Kıdemli Üsteğmen Koray Seçkin adına tefriş edilen odanın açılışı gerçekleştirildi.

TÖTM'DE ŞEHİT ÜST TEĞMEN KORAK SEÇKİN ADINA ODA AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 10:09:01
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 20:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?