30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

TP lideri Şener Malatya'da

TP GENEL BAŞKANI ABDÜLLATİF ŞENER MALATYA'DA

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Malatya'da İl Teşkilatı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Açılış öncesi emekli parkının bulunduğu alanda partililerle bir araya gelen Şener, partililere hitap etti.

Şener, TBMM'de yaşanan kavgaları eleştirerek, "Mecliste iş başında bulunan siyaset 3 yılı aşkın süredir sadece kavga yapıyor, kini ve nefreti derinleştiriyor, kaygıları, endişeleri ve ayrışmayı derinleştiriyor. Ve bu ülkenin derleri, sorunları sahipsizdir, ortada kalmıştır. Meclistekiler neden kavga yapıyorlar? Neden her gün kini ve nefreti yaygınlaştırıyorlar? Neden her gün ayrımı derinleştiriyorlar? Çünkü ülkede gürültü ne kadar artarsa, malı o kadar çok götürüyorlar da onun için" görüşünü savundu.

Türkiye'nin rantçı ve yabancı ittifakıyla soyulduğunu ileri sürem Şener, "Bu ülke sürekli rantçı ve yabancı ittifakıyla soyulduğu için sürekli perişandır. Dünyanın en fazla işsizinin olduğu ülke Türkiye'dir. Bu iktidar, ülkeyi dünyada işsizlik şampiyonu haline getirmiştir. Bu ülkede işlerin düzene girmesi için her şeyden önce siyasetin düzene girmesi gereklidir. Şuanda eski siyaset usulü var. Soğuk savaş dönemi siyaseti var. Kavga var, kin var, nefret var ve ayrışma var. TP olarak bu soğuk savaş

siyasetini terk edeceğiz" iddiasında bulundu.

Şener, üniversite sınavını da eleştirerek, "Sınavlar altında çocuklarımız perişan olmaktadır. Bu da yetmezmiş gibi ailelerde ceplerindeki son kuruşu dershanelere yatırmaktadır. Ya okulları kapatacaksınız, ya dershaneleri. TP iktidarında okullar okul olacak ama dershane zulmü bitecektir. Bu sınav zulmü de bitecektir. Geçen sene ÖSS'ydi. Hükümet bu sene bir olan sınav sayısını ikiye çıkarttı. İlk sınav yapıldı. YLS sınavı mı? O kadar çok sınav var ki alfabede harf kalmadı bunların sınavları yüzünden"

görüşünü savundu.

Şener, miting sonrası partisinin Malatya'daki il binasının açılışını gerçekleştirdi.

TP GENEL BAŞKANI ABDÜLLATİF ŞENER MALATYA'DA
TP GENEL BAŞKANI ABDÜLLATİF ŞENER MALATYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 17:49:03
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 19:18:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?