6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Trafik canavarının kurbanı polise son görev

Malatya’da dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Ahmet Durak için Malatya Emniyet Müdürlüğü’nde bir tören düzenlendi.

Özel harekat polis memuru Ahmet Durak’ın (42) cenazesi meslektaşları tarafından taşınarak Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Törene, Malatya Vali Yardımcıları Bayram Öz, Erol Rüstemoğlu, Abdullah Küçük, Belediye Başkanı Cemal Akın, 2. Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Abdullah Kılıçarslan, Cumhuriyet Başsavıcısı Mustafa Demirdağ, Emniyet Müdürü Orhan Savaş, Cumhuriyet Savcıları, MTSO Başkanı Mücahit Fındıklı, askeri erkan ile birlikte çok sayıda polis katıldı.

Törende bir konuşma yapan Malatya Emniyet Müdürü Orhan Savaş, "Bir meslektaşımızı ülkemizde terörün en büyüğü olan trafik terörüne kurban verdik" dedi.

Törende, şehit özel harekat polisi Ahmet Durak’ın yakınları gözyaşlarını tutamadılar. Şehit polisin eşi Neşe Durak, tören boyunca bayan bir başkomiser ve bir polis memurunun yardımıyla ayakta kalabildi.

Malatya Müftüsü Bekir Gerek’in yaptığı duadan sonra Durak’ın cenazesi araçla memleketi Elazığ’a gönderildi. Cenaze ile birlikte 15 araç da Elazığ’a gitti. Cenaze töreni sonrasında özel harekat polisleri birbirlerine sarılıp ağlayarak acılarını paylaştılar.

Bu arada, şehit özel harekat polisi Ahmet Durak’ın görevi süresince başarılı çalışmalarından dolayı takdirname ve 12 adet maaş taltifi ile ödüllendirildiği belirtildi

malatya
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2004 Çarşamba 13:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OguzHaN Tekin IP: 78.177.31.xxx Tarih : 14.01.2009 19:35:00

OnLar ÖLmedi Onlar Herzaman bizim rolsuYüregimizde kalbimizde ALLAH mekanlarını cennet etsin pkk kahrolsun