6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Trafik kazaları: 13 yaralı

Malatya'da 3 ayrı yerde meydana gelen trafik kazasında 5'i ağır toplam 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza Havaalanı Yolu Özal köyü civarında meydana geldi. Ziya Demirel'in yönetimdeki 44 EK 165 otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Ziya Demirel, otomobilde bulunan Hilal Demirel ve 1 yaşındaki Rüveyda Demirel yaralandı. Yaralıların ilk müdahaleleri Beydağı Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Yaralılar daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, Doğanşehir ilçesi Yeni Mahalle Altuntop Yolu Eski Çay Köprüsü mevkiinde meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. M.A.'nın (38) kullandığı plakası öğrenilemeyen otomobil, yolun buzlu olması nedeniyle devrildi. Otomobilde bulunan F.A. ( 36) ve S.B (41) isimli kadınlar ile O.B. (45), G.B. ( 17), S.B. ( 9) ve sürücü M.A yaralandı. Yaralılar Malatya'daki değişik hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan, Malatya mekez İstasyon Caddesi Merkez Bankası mevkiinde, Volkan Tuncer yönetimindeki 44 EP 735 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sebebiyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ağaca çarptı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü Volkan Tuncer ve Mehmet Demirci ağır yaralanırken Abdullah Taşdemir ve İbrahim Etem Kala hafif şekilde yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2007 Pazar 13:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?