3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Transferi cebe göre yapacaklar

Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ, kulüpteki sıkıntıları aşmaya çalıştıklarını söyleyerek, kulübün bütçesine göre transfer yapacaklarını belirtti.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, önümüzdeki hafta içerisinde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi. 4 futbolcuyla anlaştıklarını hatırlatan Başkan Karadağ, "Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. 4 futbolcuyla anlaşma sağladık. Bu futbolcuların isimlerini önümüzdeki hafta yapacağımız toplantı sonrası kamuoyuna duyuracağız" diye konuştu.
Teknik heyet ile transfer konusunda bir görüşme yaptıklarını söyleyen Karadağ, "Kulüp olarak ilk önce içinde bulunduğumuz sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz. Her kulübün çektiği sıkıntılar bizde de var. Transfer noktasında görüştüğümüz birçok futbolcu var. Ancak kulübün bütçesinin el verdiği ölçüde sınırları zorlayacağız. Kulübün şartları da ortada. Önümüzdeki hafta transfer ve kulüple ilgili kamuoyuna bir açıklama yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 18:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?