6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

TTkart'lar Malatya'da da kullanmaya başlandı

Türk Telekom Malatya İl Müdürü Zeki Saraç, TTKart olarak adlandırılan ön ödemeli kartların görüşme ücretlerinde yüzde 17 oranında daha ucuz konuşma imkanı sağladığını söyledi.
Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Türk Telekom İl Müdürü Saraç, 50 ve 100 kontörlük olarak satılan TTKartlar'da görüşme ücretlerinin yüzde 17 ucuz olduğunu belirtti. Saraç, 72 bin lira olan kontör ücretinin bu kartlarda 60 bin lira olarak uygulandığını ve ayrıca gece ve hafta sonu indirimlerinin de bu kart için geçerli olduğunu kaydetti. TTKart'ların satışa sunulmasıyla ilgi gördüğünü kaydeden Zeki Saraç, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Müşterilerimiz her hangi bir telefondan 0811 212 36 36 nolu ücretsiz erişim numarasıyla sistemle erişecekler. Sistem kart üzerinde 12 haneli sadece kullanıcının bildiği kart numarasının girilmesini isteyerek bağlantı sağlayacaktır. Ayrıca TTKart'da kalan kontör miktarı, her arama teşebbüssünde sistem tarafından kullanıcıya bildirilmektedir. TTKart ile ilgili herhangi bir sorun yaşanması halinde müşterilerimize destek sağlayacak bir yardım masası kurulmuş olup erişim numarası 0800 314 34 34'dür. Söz konusu yardım masasına ilaveten ayrıca 444 1 444 Müşteri Hizmetleri Servisi'nden de yardım alabileceklerdir. Müşterilerimize komşularından, işyerlerinden, ankesörlü telefonlardan ucuz konuşma rahatlığı yaşatacak olan TTKartlar, Türk Telekom Bayileri ve Türk Telekom Sanal Mağazaları'nda satışa sunulmuştur."
iha-malatya
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2004 Pazartesi 12:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?