4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Tuğba Özay 'Anne'sini ziyaret etti

Ünlü manken Tuğba Özay, rol aldığı 'Saddam'ın Askerleri' adlı sinema filminin çekimi esnasında kafasına çivi batması sonucu yaralanan Ayla Ötük'ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Peşmerge kızı rolündeki manken Tuğba Özay'ın Yalçın Dümer ve Rüzgar Gani Şavata ile birlikte başrol oynadığı, 'Saddam'ın Askerleri' filminin çekimi sırasında, Özay'ın annesi rolündeki Ayla Ötük Hekimhan ilçesine bağlı Çimenlik köyündeki bir ahırda kafasına çivi batması sonucu yaralanmıştı.

Malatya Özel Gözde Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ayla Ötük'ü ziyaret eden manken Tuğba Özay, büyük bir tehlikenin atlatıldığını söyleyerek olayın çok zor bir sahne esnasında meydana geldiğini söyledi. Özay, "Allah'tan çok daha kötüsü olmadı. Büyük bir kaza atlatıldı. Bunlar anlık şeyler. Çivi yan değil de dik duruyor olsaydı, Allah korusun çok daha büyük felaketle sonuçlanabilirdi. Hepimiz çok üzüldük" dedi.

Özay, daha sonra film setine gitti.

ÖNCEKİ HABER

Ünlü manken Tuğba Özay'ın rol aldığı 'Saddam'ın Askerleri' adlı sinema filminin çekimleri esnasında oyuncu Ayla Ötük'ün başına çivi battı.

Peşmerge kızı rolündeki manken Tuğba Özay'ın Yalçın Dümer ve Güzgar Gani Şavata ile birlikte başrol oynadığı, 'Saddam'ın Askerleri' filminin çekimi sırasında talihsiz bir kaza yaşandı. Hekimhan ilçesine bağlı Çimenlik köyündeki bir ahırda yapılan çekimler sırasında, senaryo gereği yere düşen Tuğba Özay'ın annesi rolündeki Ayla Ötük'ün kafasına direğe çakılı bulunan çivinin battığı belirtildi.

Talihsiz kaza sonrasında Hekimhan Devlet Hastanesi'ne götürülen Ayla Ötük, buradan Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan ve tetanos iğnesi vurularak başına dikiş atılan Ötük, daha sonra Malatya Özel Gözde Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Ötük'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Filmin yapımcısı ve senaristi Rüzgar Gani Şavata da Ötük ile birlikte hastaneye gelerek oyuncusu ile yakından ilgilendi.

Senaryo gereği kızı Zine'yi (Tuğba Özay) cinsel saldırıda bulunan Saddam'ın askerinden korumaya çalışırken bir askeri öldüren Şirin'in (Ayla Ötük), kendisine ateş edilmesi sonucu yere düştüğü sırada başını direkteki çiviye vurduğu öğrenildi.

Ayla Ötük, "Kendimi kötü hissediyorum. Korkmadım, sadece çekim en güzel yerinde yarım kaldı, ona üzüldüm. Çok güzel sahne veriyorduk. Kendimi iyi hissedince sete döneceğim" diye konuştu.

Güzgar Gani Şavata ise, "Ayla Hanım, hepimizin annesi, hepimizin ablası. Filmde benim eşim rolünde oynamakta. Tuğba'yı kurtarayım derken, kendisini feda etti. Bu annelerin fedakarlığıdır zaten. Ablamız da öyle bir günü yaşadı. Rolü gerçek oldu" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 16:48:30
Güncelleme :25 Nisan 2008 Cuma 16:49:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?