4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Tuğba Özay siyasete hazırlanıyor

Çekimleri Malatya'da devam eden 'Saddam'ın Askerleri' adlı sinema filminde bir peşmergenin kızını canlandıran ünlü manken Tuğba Özay, siyasete atılacağını söyledi.

Ünlü Manken Tuğba Özay'ın başrol oynadığı ve Kuzey Irak'ta Saddam Hüseyin döneminde bir peşmerge köyüne yapılan baskıları ve işkenceleri anlatan 'Saddam'ın Askerleri Kara Güneş' adlı filmin çekimlerine Malatya'da devam ediliyor.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Rüzgar Gani Şavata'nın yaptığı filmde, başrolü Yalçın Dümer ve Rüzgar Gani Şavata ile paylaşan Tuğba Özay, ilginç açıklamalarda bulundu.

Çekim öncesinde Hasançelebi beldesini gezen Özay, burada vatandaşların siyasete girip girmeyeceği yönündeki sorusuna, "Siyaseti önümüzdeki dönemlerde düşünmüyor değilim. Şu an netleşmiş bir şey yok ama ilerleyen zamanlarda kesinlikle aktif siyasetin içerisinde olmak istiyorum. Bunun özellikle bir nedeni yok. Ama yıllardır politikaya merak duyan bir insanım. Türkiye'de zor da olsa siyaseti seven bir insanım. 2 dakikada insanın ipini çekerler bu ülkede. Ama ben halkım için, yaşadığım topraklar için, yaşadığımız dünya için güzel şeyler yapmak istiyorum. Bence gençlerin ve kadınların siyasete daha fazla ilgi duyması ve daha fazla aktif olması gerekiyor" cevabını verdi. Tuğba Özay, "Parti var mı?" sorusunu ise, "Halkın Partisi" diye yanıtladı.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 10:22:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özgür çelebi IP: 85.101.45.xxx Tarih : 11.05.2008 13:21:02

bu durum çok iç açıcı bir durum degıl ama bır yandan tugba özayı yurekten kutluyorum kı bu çekım lerde malatyaya vermiş oldugu en buyuk önemı bir kez daha malatyalı dostlarımın önune sergıledıgı ıcın cok gururu verıcı bir olay aynızaman da usta yapımcı ve yonetmen ganı ruzgar şavata malatyada cok emegı bulun dugunuda burdan sızlere dıle getırmek ıstıyorum bazı insan lar .cok sacma düşünüyor kadının ve kız9ın sıyasetle ne isi var derlewr halbukı ne guzel bir sey kadın larda secmeve secılme hakına sahıptır. tum malatyalı hem serılerıme kucak dolusu selam lar........