3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Tüm adaylara aynı mesafedeyiz

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, 29 Mart seçimi için aday adayı olanların hepsine aynı mesafede olduklarını belirtti.

Parti il binasında merkez ilçe başkanı Celal Ekici ve il başkan yardımcısı Murat Nalçacı ile birlikte basın toplantısı düzenleyen AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, belde belediye başkan aday adayları için son müracaat tarihinin 8 Ocak olduğunu hatırlatarak, "11 Ocak'ta belde belediye başkan aday adayları için beldelerde temayül yoklaması yapılacak" dedi.

İl ve ilçe belediye başkan adaylarının 16 Ocak'a kadar açıklanacağını söyleyen Şahin, "Hiçbir aday adayının ne yanında ne arkasındayız. Her aday adayına aynı mesafedeyiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti teşkilatının belirleyeceği adayın desteklenmesi konusunda aday adaylarının çalışacaklarına inandığını söyleyen Mustafa Şahin, adayların açıklanmasından sonra seçimin kazanılması için parti olarak yoğun çalışmaya gireceklerini kaydetti.
Şahin, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıyı kınadıklarını da belirterek, saldırının ve vahşetin durdurulması gerektiğini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 17:49:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?