30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Türkiye 3'.sü olarak döndüler

TÜRKİYE 3'.SÜ OLARAK DÖNDÜLER

Okullar arası Voleybol şampiyonasında Türkiye 3'ncüsü olan Malatya Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Voleybol Takımı'nı kabul eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, öğrenci ve öğretmenlerini tebrik etti.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği okullar arası voleybol küçükler il birinciliği yarışmalarında Malatya birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılan Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Voleybol Takımı, 3'ncü olarak döndü. İl Milli eğitim Müdürü Mehmet Bulut, okul idareci ve öğrencileri makamında kabul ederek onları tebrik etti.

Mehmet Bulut yaptığı konuşmada, "Okulumuz bizleri sevindirdi. Mevcut imkanlar ölçüsünde ciddi rakipleri ile Türkiye Şampiyonasında mücadele ederek ilimize üçüncülük kazandırdıkları için önce öğrencilerimizi öğretmenlerini ve velilerini kutluyor başarılarının devamını bekliyoruz" dedi.

Daha sonra konuşma yapan okul müdürü Mehmet Akgül ise,"Öğrencilerimiz bu başarılarını sizinle de paylaşmak ve teşekkür etmek için buradalar. Okulumuza sağladığınız katkı ve destek için sizin nezdinizde Milli Eğitim Müdürlüğü ilgililerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE 3'.SÜ OLARAK DÖNDÜLER
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 12:07:05
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 13:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?