4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Turuncu yeşillilerde hedef liderlik

Deplasmanlı Süper Gençler Futbol Ligi Malatya Grubunda namağlup tek takım olan Malatya Belediyespor Süper Genç takımı, bu haftayı bay geçirecek.

Geçen hafta kendi sahasında karşılaştığı Belediye Vanspor Süper Genç takımını 4-0 gibi farklı bir sonuçla geçerek hem ligdeki namağlup olan tek takım ünvanını sürdüren hem de grupta ikinci sıraya yerleşen Turuncu Yeşilli ekipte yüzler gülüyor.

Lig'de bu haftayı bay geçirecek olan Malatya Belediyespor Süper Genç takımında oyunculara verilen iki günlük iznin ardından 8. haftada Diyarbakır Kayapınar Belediyespor Süper Genç takımı ile yapılacak maçın hazırlıkları başladı.

Takımda kart cezalısı olan Mustafa Nergiz'in dışında eksik oyuncu bulunmayan Malatya Belediyespor Genç Takımında, Alt Yapı Sorumlusu Levent Köksal, "Deplasmanda kazanamama fobimizi yenmek istiyoruz" dedi.

Özellikle iç saha maçlarında problem yaşamadıklarını ifade eden Köksal, "Bu hafta bay olduğumuz için maç oynamayacağız. Daha önce oynadığımız deplasman maçlarındaki iyi futbolumuzu skora yansıtamama problemimizi bu 15 günlük sürede gidermeye çalışacağız. Diyarbakır Kayapınar Belediyespor Süper Genç takımını yenerek, artık hedeflediğimiz liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 20:03:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?