3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Ücretsiz doğa kampı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından, gençlere ücretsiz doğa kampı imkanı sağlandığı belirtilirken, bu çerçevede Malatya'dan gençlerin Trabzon ve Bolu'ya gezi düzenleyeceği bildirildi.


Malatya Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, "Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nca 18-24 yaş arası tüm gençler için düzenlenen doğa kamplarına başvurular başlamıştır. Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle iyi bir şekilde değerlendirmeleri, yeni arkadaşlıklar kurarak kaynaşmaları ve aynı zamanda yaşayarak öğrenmeleri için gerçekleştirilen kamplar da çeşitli etkinlikler, geziler ve eğlenceler sizleri bekliyor" denildi.


Açıklamada ayrıca, Bolu Aladağ'a 2-10 Temmuz ve Trabzon Sultanmurat gezisinin de 3-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtilirken, detaylı bilginin www.genclikkamplari.gov.tr adresinden veya Malatya Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde öğrenilebileceği kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 12:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?