30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Ülke kazanacaksa kaybetmeye razıyız

AK PARTİ MALATYA İL DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıda, yeni anayasa üzerinde duruldu.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısında divan başkanlığını il başkan yardımcısı Bülent Tüfekçi yaptı. Toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Mehmet Şahin, il başkanı Mustafa Şahin, merkez ilçe başkanı Celal Ekici, gençlik kolları başkanı Mehmet Turgut Acar, kadın kolları başkanı Emine Akkurt, ilçe başkanları, bazı belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri ile partililer katıldı.

İl Danışma Meclisi toplantısında ilk olarak konuşan İl başkanı Mustafa Şahin, önce geçtiğimiz cumartesi günü partide yapılan Nöbetçi Vekil Halk Günü uygulamasında, bazı TEKEL çalışanlarının eylemlerine değinerek, "Onlar 1968 kuşağı, devrimci geçinen ve partimizi provake etmeye çalışan bu küçük düşünen insanları kınıyoruz" dedi.

Mustafa Şahin, hazırlık çalışmaları süren yeni anayasa konusuna da değinerek, "Sivil anayasa, kişinin kendisini ifade etme ve insan haklarına saygı konusunda önemlidir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya milletvekili Mehmet Şahin de konuşmasında yeni anayasa üzerinde durdu. "Yeni anayasa ile devlet ve millet kaynaşması daha sağlam hale getiriliyor" diyen milletvekili Şahin, "Sayın başbakanımızın 'Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye razıyız' sözüne katılıyoruz. Çünkü, demode olan ve halkın ihtiyaçlarına cevap vermeyen 1982 anayasası değiştirilmelidir. Hükümetimizin bu konuda attığı adıma destek verilmelidir" şeklinde konuştu.

Şahin, "Seçkinler, kendilerini imtiyazlı görenler, hükümetimizin yaptığı devrim niteliğindeki gelişmeler karşısında şaşkına döndüler. Bunlar nereden geldi? Bunlar nerden çıktı diyorlar. Bunlar AK Parti'nin milletin bünyesinden çıktığını anlamıyorlar. Bunlar bizi anlamada güçlük çekiyorlar" dedi.

AK PARTİ MALATYA İL DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 13:05:05
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 15:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 95.9.3.xxx Tarih : 28.03.2010 15:53:48

SAYIN İL BAŞKANIM.AKP OLARAK MALATYAYA NE HİZMET YAPTIN.ŞEHİR İÇİ ULAŞIMI NE OLDU.KAVŞAKLARI MELİH GÖKÇEK..45 GÜNDE TAMAMLIYOR.SİZE İKİ SENE OLDU HALA ÇAMUR REZİLLİK DEVAM EDİYOR.MALATYA ALT YAPISI NE OLDU.NE DOĞRU DÜRÜST YOL NE KALDIRIM NEDE YAĞMUR KANAL SUYU HATTI VAR.SİZ BÖYLEMİ BÜYÜK ŞEHİR OLACAKSINIZ..MALATYA İÇERİSİ AHIRLARLA DOLU.BOK KOKLAMAKTAN BURNUMUZUN DİREĞİ KIRILDI..BU HALA DEVAM EDECEKMİ.HİZMET İSTİYORUZ.ŞUYULANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR DİYORSUN.ALLAH AŞKINA BU NE ZAMAN BİTECEK.MALATYAYI İMARA NEDEN AÇAMIYORSUN YOKSA BİRİLERİNİNÇIKARLARINA DOKUNUNCA İŞLERİMİ AKSATIYORLAR.HİÇ KİMSE ARSASINDAN YOL GİTMESİNİ İSTEMİYOR. TELEFERİKMİ KURACAKSIN SAYIN BAŞKAN NEYİ BEKLİYORSUN..FAZLA BEKLEME ÇÜNKÜ VATANDAŞIN BEKLEMEYE TAHAMMÜLÜ KALMADI .ZATEN SEÇİMLERDE YAKLAŞIYOR  BEKLEMENİN CEVABINI ALIRSIN BENDEN SÖYLEMESİ...BİR DAHA DA BURALARI GÖREMEZSİN....