3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Ulvi Saran görevine başladı

Mülkiye Başmüfettişi iken Malatya Valiliği görevine atanan Vali Ulvi Saran, görevine başladı.


Karayolu ile Malatya'ya gelen Vali Saran için mütevazı bir karşılama töreni yapıldı. Kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin çağrılmadığı karşılamaya Vali Yardımcıları Engin Durmaz, Erdinç Filiz ve İnci Sezer Becel, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin katıldı.
Polis mangasını selamlayan Vali Saran, daha sonra makamına çıktı. Basın mensuplarına Valilik Salonu'nda kısa bir açıklamada bulunan Vali Ulvi Saran, 2 Cumhurbaşkanı, sayısız sanatçı, fikir adamı, işadamı yetiştiren bir ilde Valilik yapacak olmaktan dolayı onur duyduğunu ifade ederek, Malatya'nın potansiyeli yüksek, kültürü ve dinamizmi olan bir il olduğunu kaydetti.


Devlet-millet kaynaşması ile kalkınmanın daha iyi olacağını vurgulayan Vali Saran, paylaşılan bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğini ifade etti.
Vali Saran, şunları söyledi:


"Malatya'nın nüfusuna 1 kişi daha eklendi, o da benim. Halkın üzerinde biri değilim, üzüntüsü üzüntüm, sevinci sevincim olacak. Malatya'nın potansiyelini daha ileriye götürecek bir çaba içerisinde olacağım. Malatya daha iyi düzeyde olmayı hak ediyor."

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 18:12:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?