3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Üniversiteli kız silah zoruyla kaçırıldı

Malatya İnönü Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu durağında otobüs bekleyen bir kız öğrencinin, eski erkek arkadaşı tarafından silah zoruyla kaçırıldığı ileri sürüldü.


Edinilen bilgiye göre, olay İnönü Üniversitesi kampüsü Kız Öğrenci Yurdu durağında meydana geldi. Otobüs bekleyen M.S.H. (23) isimli kız öğrencinin, eski erkek arkadaşı M.G. (34) tarafından kiraladığı otomobile silah zoru ile bindirilip kaçırıldığı iddia edildi. Kız öğrenciyi merkez Balıkdere Köyü mevkiine götüren şahsın, M.S.H.'yi dövdüğü, bu sırada genç kızın etraftan yardım istemesi üzerine yetişen köylülerce kurtarıldığı belirtildi.


Jandarma, köylülerin yardıma gelmesi üzerine kaçan M.G. adlı şahsı yakalamaya çalışıyor.
Bu arada, Fırat Mahallesi'nde oturan M.Z.B. (22) isimli şahıs, daha önce kız kardeşi A.B'yi (18) isteyen, fakat babasının uygun görmeyip vermediği T.D.'nin kız kardeşini kaçırdığını polise bildirdi. M.Z.B, kız kardeşinin eve gelmemesi üzerine T.D'yi telefonla arayıp nerede olduğunu sorduğunu, onun da kız kardeşinin yanında olduğunu ve İstanbul'a gittiklerini söyleyip telefonu kapattığını anlattı. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

İha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 18:40:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?