4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Üstündağ toprağa verildi

Trafik kazasında hayatını kaybeden Malatya Müzesi'nde Müze Araştırmacısı Antropolog ve TFF Temsilcisi Enver Üstündağ, toprağa verildi. 

Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra burada defnedilen Enver Üstündağ'ın cenaze törenine, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Müftü Mehmet Sönmezoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Enver Üstündağ'ın kardeşi Voleybol Federasyonu As Başkanı Akif Üstündağ, TFF Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Kayseri 8. Bölge Sorumlusu Musa Soykarcı, Aslantepe Höyüğü Kazı Başkanı İtalya La Spainza Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Marcella Frangıpane, daire amir ve müdürleri, spor taban birlikleri temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bazı siyasi parti başkanları, Üstündağ ailesi ve kalabalık topluluk katıldı. 

Üstündağ'ın cenaze namazı kılınmasından sonra musalla taşına sıralanan Kemal Ateş, Fahrettin Kasapoğlu, Emre Albayrak ve Elif Karakaş'ın da cenaze namazı kılındı. 

Enver Üstandağ'ın cenaze namazını Müftü Mehmet Sönmezoğlu kıldırdı.
Futbol Federasyonu Temsilcisi olarak görevlendirildiği geçtiğimiz Pazar günü oynanan Giresunspor- Kasımpaşa maçı için Cumartesi günü Giresun'a giderken Ordu'nun Ünye ilçesinde kendi yönetimindeki otomobilin şarampole uçması sonucu hayatını kaybeden 3 çocuk babası Enver Üstündağ'ın (49), kaza esnasında yanında eşi ile küçük oğlunun bulunduğu ve onların da yaralanmaları nedeniyle Ordu'da hala tedavilerinin sürdüğü, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 14:44:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?