6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Uyuya, oynaya sınava hazırlık

Malatya'da üniversiteye hazırlanan öğrenciler, sınav stresini önce uyuyarak, sonrada balon şişirip, kazanmak istedikleri üniversitenin ismini yazdıkları kağıtları uçak yayıp uçurdu. 

Malatya'da faaliyet gösteren Odak Dershanesi tarafından Belediye Konferans Salonu'nda öğrencilere yönelik olarak, "Hipnotik Motivasyon ile Maksimum Başarı" konulu bir konferans verildi. Konferansa konuşmacı olarak katılan kişisel gelişim uzmanı Adil Maviş, öğrencilere sınav stresini atlatmanın ve sınava doğru hazırlanmanın yollarını anlattı. 

Öğrenciler için eğlenceye dönen konferansın sonunda ilginç manzaralar yaşandı. Öğrenciler hipnoz ile uykuya daldı. Salondaki kalabalığın büyük bir bölümünün uykuya daldığı konferansın sonunda ise öğrenciler balon şişirip, ardından da kazanmak istedikleri üniversiteyi ve girmek istedikleri bölümü yazdıkları kağıdı uçak yapıp salonda toplu halde uçurdular. Öğrencilerin doyasıya eğlendiği konferans balonların patlatılması ile son buldu. 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2007 Çarşamba 13:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alisezai erhan IP: 193.255.125.xxx Tarih : 13.04.2007 09:30:01
bizler daha çok öğrencilerin son iki ayda daha çok soru çözmelerini ve eksik kalan konularını tamamlayıp ondan sonra uyuya mı oynaya mı sınava hazırlanmalarınıtavsiye ederiz