3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Vali, Zeliha Hanım'ı kırmadı

Malatya Huzurevi'nde kalan 75 yaşındaki Zeliha Gün'ün, "Sayın Valim niye Huzurevi'ne gelmiyorsun, bizleri ziyaret etmiyorsun" sitemi karşısında yaşlı kadını kıramayan Vali Daşöz, yaşlıları ziyaret etti.

18-24 Mart tarihleri arasında düzenlenen Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevinde kalan bir grup yaşlının Vali Halil İbrahim Daşöz'e makamında yaptığı ziyarette, Zeliha Gün isimli 75 yaşındaki kadın, "Sayın valim niye Huzurevi'ne gelmiyorsun, bizleri ziyaret etmiyorsun" diyerek sitem etti. Vali Halil İbrahim Daşöz de, bugün huzurevine giderek, yaşlıları ziyaret etti ve İnönü Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu'nun etkinliğini izledi.

Huzurevi'nde Vali Daşöz'ü karşılayan Zeliha Gün isimli yaşlı kadın, "Sayın valim işte böyle, ziyaretimize her zaman bekliyoruz" dedi. Vali Daşöz de, "Zeliha teyze istiyor ki her gün Huzurevi'ne geleyim. O kadar iş arasında her gün nasıl geleyim buraya" diye cevap verdi.

Bu arada, İnönü Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turgay Seçkin eşliğinde Huzurevi'ni ziyaret etti. Ziyarette skeçler sunan öğrenciler, yaşlılarla birlikte oynadı.
Buradaki programda, Vali Halil İbrahim Daşöz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turgay Seçkin ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, haftanın önemiyle ilgili konuşmalar yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 18:27:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?