4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Vali Daşöz'e İHA'dan ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep Bölge Müdürü Mefail Akçatepe, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

İl ve ilçe muhabirleri ile toplantı yapmak üzere Malatya'ya gelen İHA Gaziantep Bölge Müdürü Mefail Akçatepe, Vali Daşöz'ü ziyaretinde İHA'nın çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Malatya'da günlük 9 yerel gazete çıktığını, bu gazetelerin yanı sıra haftalık bazı gazeteler ve 7 internet sitesinin İhlas Haber Ajansı'na abone olduğunu belirten Akçatepe, dünyanın en büyük haber ajansları arasında yer alan İHA'nın aynı zamanda prodüksiyon ve canlı yayın hizmetlerinde de bulunduğunu aktardı.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise, İHA'nın dünyanın en saygın ve yaygın ajanslarından olduğunu bildiğini dile getirerek, "Gerçek, doğru, tarafsız ve hızlı habercilik yapan İHA’nın yetkili ve çalışanlarını kutluyorum" diyerek, özellikle şehrin tanıtımına da katkıda bulunmalarından dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Bu arada, İHA Gaziantep Bölge Müdürü Mefail Akçatepe, Çobanoğlu Lokantası'nda da il ve ilçe muhabirleriyle toplantı yapıp, 2007 yılı çalışmaları ile 2008 yılı hedefleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 15:05:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?