3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Validen şehit ailelerine ziyaret

Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Süleyman Kamçı, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Şendoğan Karakuş, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Tapan, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Önder Büdeyri ile birlikte Şehit Polis Abdulkadir Yıldırım'ın ailesini ziyaret etti.

1994 yılında Bingöl'ün Karlıova ilçesinde şehit düşen Abdulkadir Yıldırım'ın 75. Yıl Mahallesi'nde ikamet eden ailesi ziyaret edildi. Vali Kamçı'yı kapıda karşılayan şehit ailesi, ziyaret sırasında duygulu anlar yaşadı. Polis Abdulkadir Yıldırım'ın annesi Cihan Yıldırım ile babası Ökkeş Yıldırım, oğullarının ölümünün ardından zor günler geçirdiklerini söyledi.
 
Burada şehit ailesiyle sohbet eden Vali Kamçı, "Şehitlerimize ne kadar minnettarlık duysak azdır. Yine de onlar adına böyle bir günün olması şehit yakınlarımızı onurlandırmıştır. Çanakkale Zaferi'nin kutlandığı gün tüm Türkiye'de şehitler günü olarak anılmaya başlandı. Vatanları, bayrakları için seve seve canını feda eden şehitlerimizin fazlasıyla hakkettiği bir gündür"
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 20:14:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?