2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Vali'den taraftara centilmenlik çağrısı

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Malatyaspor'un Fortis Türkiye Kupası 1. kademesinde yarın Elazığspor ile oynayacağı maç öncesi Malatyaspor taraftarlarına centilmenlik çağrısında bulundu. 

Malatyaspor taraftarlarından yanlışa karşı yanlışla cevap vermemelerini ve sporun güzelliklerini yaşamalarını isteyen Vali Daşöz, "Malatyaspor, inanıyorum bu yıl güzel başarılar elde edecekdir. Bütün Malatya halkı Malatyaspor'u güzel bir şekilde desteklemelidir. Ama takımlarını desteklerken de Malatya'ya yakışır bir şekilde desteklemelidir. Başkaları yanlış, kötü ve çirkin şeyler yapmış olabilir. Ama Malatyalı kötülüklere ve yanlışlara yanlışla cevap vermemelidir. Büyük olmak buradan geçer. İnanıyorum ki Malatyalılar bunu Elazığspor maçında en iyi şekilde göstereceklerdir" dedi. 

Tüm maçlarda Malatyaspor taraftarlarından spora yakışmayan hareketlerden uzak durmasını beklediğini söyleyen Vali Daşöz, "Davranışlar pozitif olsun. Davranışlarımız takımımızı motive etsin. Tezahüratlar Malatya'nın marka değerine olumlu anlamda katkı sağlasın" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2006 Salı 18:05:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?