3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Valilik Kupası kuraları çekildi

Valilik Kupası kurumlar arası spor müsabakaları için fikstür kurası çekildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu'nda yapılan fikstür çekimine 36 kurum temsilcisi katıldı. Yapılan çekilişi İl Milli Eğitim Müdürlüğü organize ederken, kurumlardan da bir temsilcisi hazır bulundu.

Fikstür çekimi öncesinde konuşan Milli Eğitim Müdürlüğü Spor İzcilik Şube Müdürü Şinasi Fırat, katılmalarından dolayı kurumlara teşekkür etti. Teknik konuları İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beden Eğitim Öğretmeni İl Koordinatörü Yunus Çatal anlattı ve organizasyona katılan ekip ve kurumlara hayırlı olmasını diledi. Ayrıca müsabakaları takip ve tertip edecek bir komisyon da oluşturuldu.
Kurumlar arası futbolda 23 takım, voleybolda 8 takım, basketbolda 3 takım ve masa tenisinde bireysel olarak katılım oldu.

Okullar arası personel ve öğretmenlerin katıldığı spor müsabakaları fikstürü ayrıca çekildi. Futbolda 23 okul, voleybolda 21 okul, basketbolda 4 okul ve masa tenisinde ise bireysel katılımlar oldu.

Müsabakaların Mayıs ayının başında başlayıp, 19 Mayıs'ta sona ereceği belirtilirken, kesin tarihin önümüzdeki günlerde açıklanacağı kaydedildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 20:14:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?