30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Veren el ile alan el buluştu

VEREN EL İLE ALAN EL BULUŞTU

İstanbul merkezli Malatya Gönül Birliği Derneği Başkanı Ramazan Bulum, dernek yöneticileriyle Malatya Merkez Orduzu kasabasında yardım yaptı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Malatya Gönül Birliği Derneği Başkanı Ramazan Bulum ve dernek yöneticileri, Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin'i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sebeplerinin Orduzu'da tespit ettikleri ailelere yardım etmek ve Orduzu Belediyesi'nin projesini hazırladığı gasilhaneyle ilgili bilgi almak olduğunu söyleyen Dernek Başkan yardımcısı Eyüp Tuncer şunları kaydetti:

"Derneğimiz, İstanbul'daki Malatyalı işadamlarıyla Malatya'daki ihtiyaç sahibi insanlarımız arasında köprü görevi yapmak için kurulmuştur. Biz, veren el ile alan eli buluşturmayı görev edindik. Bu çerçevede çalışmalarıyla takdir ettiğimiz Orduzu Belediye Başkanımız Sayın Cumali Ekin kardeşimiz de İstanbul'a gelerek Orduzu kasabasındaki ailelerle ilgili bizi bilgilendirdi ve bu arada bir gasilhane ihtiyaçlarının olduğunu kaydetti. Biz de, başkanımızın bize bildirdiği 250 kişiye yardımlarını ulaştırmak

istedik. Bu arada projesi hazırlanan gasilhane yapımınında gerekli olan malzemeleri tespit edip İstanbul'da oturan Malatyalı işadamlarını bilgilendireceğiz. İnşallah diğer gelişimiz gasilhaneyle ilgili olacaktır."

Belediye Başkanı Cumali Ekin de gelen konuklara, Orduzulu ihtiyaç sahiplerine yapacakları yardım ve gasiilhane yapımında yapacakları yardımlar için teşekkür etti.

Daha sonra biri Aslantepe Mahallesi'nde diğeri Çarşıbaşı Mahallesi'nde oturan iki aileye giyecek yardımları teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2010 Pazar 16:24:04
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 09:24:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?