4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Vergi dairesi başkanı SMMMO'daydı

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı (SMMMO) ziyaret etti.


Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, beraberindeki daire müdürleriyle birlikte Malatya SMMMO Başkanı Bahadır Altaş'ı ziyaret etti. Özkan, ziyarette yaptığı konuşmada, "Siz önemli bir meslek ile uğraşıyorsunuz. Mükelleflere bütün danışmanlık hizmetini veriyorsunuz. Sizlerin mükellefler ile düzenlenen organizasyonlarda büyük çalışmalarınız var. Sizler bizim özel sektördeki meslektaşlarımızsınız. Mükellefler ile direk muhatap oluyorsunuz. Vergi'nin önemini ve zamanında yatırılması gibi hususları iletiyorsunuz. Usule ve şekle uygun düzenlemelerde de bulunuyorsunuz. Bu nedenle Vergi Dairesi'nin sizlerden ayrı bir rota çizmesi mümkün değil. Görev süremiz boyunca sizlerle ortak çalışmalar içerisinde olacağız" dedi.


Malatya SMMMO Başkanı Bahadır Altaş ise, yeni görevinde Özkan'a başarılar dileğinde bulunarak, "Bizler gerek Vergi Dairesi gerekse Defterdarlık ile hep ortak çalışmalarda bulunduk. Bu sayede başarılar da elde ettik. Ancak, son dönemlerde merkezi denetim elemanları hususunda sıkıntılarımız oldu.

Mükelleflerin aklındaki soru merkezi denetim elemanlarının denetimleri ne kadar etkili olacak? Mükelleflerde bir tereddüt var. Bizleri bu konuda aydınlatmanızı istiyoruz. Mükellefler ile meslektaşlarımızın arasındaki uyum sağlanmış olur" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 14:27:02
Güncelleme :27 Ağustos 2008 Çarşamba 14:31:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?