4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Verimliliği artırma projesi tamamlandı

Milli Prodüktivite Merkezi'nin (MPM) Malatya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Malatya'daki imalatçı küçük ve orta boy işletmeler ile kamu ve özel kesim kuruluşlarında verimliliği artırmaya yönelik olarak yürüttüğü araştırma, danışmanlık, eğitim ve tanıtım hizmetlerini kapsayan "Malatya Verimliliği Artırma Projesi"nin sonuçlandırıldığı bildirildi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, yaptığı açıklamada, "Malatya Verimliliği Artırma Projesi sonuç değerlendirme toplantısı 12 Şubat 2008 Salı günü saat 14.00'te Sabancı Kültür Merkezi Salonu'nda yapılacak. Toplantı, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek. Aynı gün saat 10.30'da Atatürk Evi yanındaki Halk Eğitim Merkezi eski toplantı salonunda proje kapsamında yer alan ilköğretim okulları resim yarışması ödül töreni de yapılacak ve dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek" dedi.

Milli Prodüktivite Merkezi'nin Malatya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Malatya'daki imalatçı küçük ve orta boy işletmeler ile kamu ve özel kesim kuruluşlarında verimliliği artırmaya yönelik olarak yürüttüğü araştırma, danışmanlık, eğitim ve tanıtım hizmetlerini kapsayan "Malatya Verimliliği Artırma Projesi"nin sonuçlandırıldığını bildiren Erkoç, sözlerine şöyle devam etti:

"MPM, proje kapsamında teknik çalışmalara ilave olarak değişik toplum kesimlerine, değişik meslek gruplarına yönelik olarak eğitimler, bilinçlendirme toplantıları ve konferanslar düzenlendi. Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Malatya Valisi, Belediye Başkanı, MPM yönetim kurulu başkanı ve üyeleri ile MTSO yönetim kurulu başkan ve üyelerinin katılacağı toplantı, 12 Şubat 2008 Salı günü saat 14.00'da Sabancı Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. Toplantıda, çalışmaların gerçekleştirildiği kuruluşların yöneticileri de projeye yönelik değerlendirmede bulunacaklar. Toplantı, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın da katılımıyla gerçekleştirilecektir. Ayrıca, İş-Kur ve MPM işbirliği ile 'Engellilerin İstihdamına Yönelik Beceri Kazandırma Eğitimleri' çerçevesinde düzenlenen kurslara katılan kursiyerlere de sertifikaları verilecek".

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 16:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?