3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Voleybol turnuvası başladı

 Malatya'da Minikler Voleybol İl Birinciliği turnuvası başladı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan mücadelelerde, erkeklerde, 4'erli grupta 8 takım, bayanlarda, 3'erli grupta 9 takım mücadele edecek. Konuyla ilgili bilgi veren Voleybol Ligi Heyeti Üyesi Mehmet Türkoğlu, amaçlarının çocukların voleybol sporu yapması ve eğlenmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Türkoğlu, turnuvanın Cuma günü yapılacak final maçlarıyla sona ereceğini kaydederek, "Turnuvada birinci olan takımlar Samsun'da yapılacak olan grup birinciliği müsabakalarına katılma hakkı kazanacak.

Özellikle bu yaştaki çocuklar için sporu sevdirmek çok önemli bir durum. Bunun alt yapısı Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı olan kurumlardır. Bu yaşta çocukları branşa yöneltip, kendilerine güvenlerini sağlamak greekmektedir. Bizler de, çocuklarımızı bir yarış ortamında değil, oyun ve şenlik havasında turnuvaya hazırladık. Çocuklarımız hem spor yapacak hem de güzel bir gün geçirmiş olacaklar. Zaten çocukların yüzlerindeki gülümsemeden de bunu anlayabiliyorsunuz" dedi.

Bugün itibariyle yapılan minik kızlar maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle;
Yeşilyurt Atatürk İlköğretim Okulu - Alparslan İlköğretim Okulu: 0-2, Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu - Atatürk İlköğretim Okulu: 2-0.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:51:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?