4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Voloybol şampiyonası devam ediyor

Malatya'da 2008-2009 yılı Gençler Voleybol Şampiyonası devam ediyor.


Türkiyem İlköğretim Okulu Kapalı Spor Salonunda yapılan mücadelelerde 3 ayrı grupta 12 erkek, 6 ayrı grupta ise 22 bayan takımı şampiyon olabilmek için ter döküyor.


Şampiyona hakkında bilgi veren Lig Heyeti Üyesi Mehmet Türkoğlu, turnuvada bu yıl favorilerin çok olmasının güzel müsabakaların ortaya çıkmasına neden olduğunu söyledi. Türkoğlu, gençlerin voleybola büyük ilgi gösterdiğini kaydederek, "Voleybola fazla ilginin olması müsabakaların da zevkli geçmesine neden oldu.

Çocuklar her şeyden önce çok centilmenler. Beden eğitimi öğretmenlerimizde çok özverili çalışıyor. Artık, voleybol Malatya'da kendini hissettirmeye başlıyor. Ancak, Malatya Belediyespor voleybol takımının ligden çekilmiş olması bizleri üzdü. Tekrar voleybolun Malatya'da dizginlenmesi gerekiyor" dedi.


Okul takımlarının kulüpleştiklerini ifade eden Türkoğlu, "Kulüpleşen takımlardaki sporcular daha iyi mücadele ediyor. Gençler bu yolla kendilerini de geliştiriyorlar. Finaller sonucunda şampiyon olan takımlar Nevşehir'e gidecek. Ancak, önemli olan çocuklarımızı kaynaştırmak" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 18:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?