30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

W Collection artık Malatya'da

VAKKO HOLDİNG MALATYA'DA MAĞAZA AÇTI

Vakko Holding Malatya'da mağaza açtı.

W Collection, Malatya Park içerisinde açıldı. Bir Vakko Holding kuruluşu olan W Collection, ilk mağazasını İstanbul'da 2003 yılında açtı.

Bugün, Türkiye'deki 25 ve yurtdışında 5 mağazasıyla genç profesyonellerin moda markası konumuna gelen W Collection, erkek modasını, yenilikçi detaylar ve çarpıcı renklerle yeniden yorumlayarak dönemin moda anlayışını fonksiyonel kreasyonlarla birleştiriyor. Yenilikçi, modern ve cesur W Collection erkeğinin olmazsa olmaz bileşenleri. 'New Classic', 'Upper Casual' ve 'Contemporary' olmak üzere üç ana temadan oluşan W Collection detaylara verdiği önemle erkeklerin hayatına renk getirmeye devam ediyor.

Koleksiyondaki stil, derinlik ve zenginlik hem iş dünyası hem de günlük hayattaki giyim trendlerini belirleyen bir marka kimliğinin altını çiziyor. W Collection 2010-2011 sonbahar kış koleksiyonu, yarım astar klasik paltolardan, su geçirmez kumaşlardan üretilmiş kabanlara, çift taraflı giyilebilme özelliği ile dikkat çeken montlardan, triko ve ceket üzerine giyilmesi önerilen yeleklere kadar çok çeşitli bir koleksiyonu, giyimine önem veren erkeklerin beğenisine sunuyor.

Açılışta bir konuşma yapan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Sanayici olarak büyük yatırımcıları Malatya'ya çekerken, büyük markalarında burada olması şehrin sosyal yapı olarak gelişmesine de katkı sağlıyor" dedi.

W Collection Genel Müdürü Gökay Erol ise, "Malatya'da W Collection'u uzun zamandır kurmak istiyorduk. Bu dönemde kısmet oldu. Burada böyle güzel bir mağazayı açtığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

VAKKO HOLDİNG MALATYA'DA MAĞAZA AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2010 Cumartesi 17:31:01
Güncelleme :18 Aralık 2010 Cumartesi 18:00:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?