4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Yakaladıkları hırsızı hastanelik ettiler

Malatya'da hırsızlık amacıyla lüks bir villaya giren şahsın, ev sahipleri tarafından yakalanınca feci şekilde dövülerek hastanelik edildiği öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, 06 BC 4365 plakalı lüks araç ile Diyarbakır'dan Malatya'ya gelen M.Ç. (32) adlı şahıs ve yanındaki bir kişi, Özalper Mahallesi 1. Cadde üzerindeki lüks villaları gözlemeye başladı. A.O. adlı şahsa ait villanın boş olduğunu gören şahıslar, villanın arka bahçesindeki salona açılan pencerenin demir korkuluklarını çıkararak içeri girdi. O esnada bir taziye ziyaretinden dönen A.O. ve ailesi, evin içinden gelen sesleri duyunca üst kata çıktı. Hırsızla karşılaşan ev sakinleri, kaçmaya çalışan şahıs ile bir süre boğuşurken ismi belirlenemeyen diğer hırsız kaçtı.

İddiaya göre ev sakinleri tarafından çaldığı bir miktar altın ile birlikte yakalanarak dövülen hırsız, sesleri duyarak olay yerine gelen diğer komşular tarafından da darp edildi. Ev sakinlerinin taziye ziyaretine giderken evde bıraktıkları 12 yaşındaki çocuğun ise o esnada yatak odasında uyuduğu belirtildi.

Ev sakinlerinin polisi araması ile olay yerine gelen ekipler, yüzü kanlar içinde kalan hırsızı ekip aracına koyarak hastaneye götürdü. Sağlık kontrolünden geçen M.Ç., burada moraran yüzünü atleti ile saklamaya çalıştı.

Çevrede inceleme yapan polis ekipleri, şahısların kullandığı lüks aracı da bir alt sokakta park halinde buldu ancak kaçan diğer şahısa ulaşılamadı. Başlatılan soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 10:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?