4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Yapı Kredi'den KOBİ toplantısı

Yapı Kredi Bankası tarafından 15. Anadolu KOBİ toplantısı 30 Ekim günü Malatya'da yapılacak.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada, "Yapı Kredi KOBİ Bankacılığı olarak, ülkemizin üretim ve istihdam kaynağı olan KOBİ'lere yönelik bir dizi etkinlik düzenliyoruz. Yeni atılım ve yatırımlarla VIP statüsüne aldığımız KOBİ müşterilerimiz için farklı, ancak bir o kadar da vizyon açıcı ve faydalı olmasını arzu ettiğimiz Anadolu KOBİ Toplantıları'nın on beşincisini, 30 Ekim 2008 tarihinde Malatya'da gerçekleştireceğiz" denildi.

Toplantıda Yapı Kredi Murahhas Azası ve Genel Müdürü Tayfun Bayazıt, Yapı Kredi Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Öztürk, Yapı Kredi Başekonomisti Cevdet Akçay, Projes İş Geliştirme Genel Müdürü Etem Şişman, Ankara Patent Bürosu Genel Müdürü M. Kaan Dericioğlu ve Koç.net Genel Müdür Yardımcısı Harun Tiftikçi'nin konuşmacı olarak yer alacağı belirtildi. Toplantıda ki sunuculuğu ise Kadir Çöpdemir'in üstleneceği aktarıldı.

Yapı Kredi Bankası 15. Anadolu KOBİ toplantısının 30 Ekim Perşembe günü saat 16:30'da Sabancı Kültür Merkezi'nde başlayacağı kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 16:47:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?