3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Yardımseverlerden destek çağrısı

Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak, yardımseverleri yardıma muhtaç ailelere destek vermeye davet etti.


Dernek binasında bir açıklama yapan Çolak, "2008 yılının Ağustos ayında kurmuş olduğumuz Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, şu an itibariyle sosyal incelemesi yapılmış, kurumumuz istişare heyeti tarafından yardım yapılmasına karar verilmiş 301 ailenin temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Derneğimiz, bu ailelerimizden 250'sinin gıda ihtiyacını dernek gelirleri ve ayni bağışlardan imkanlar dahilinde 60 TL'lik gıda paketleri hazırlayarak karşılamıştır. Geriye kalan ailelerimiz ve sosyal incelemeleri devam eden başvuruların ihtiyacını karşılamak için siz değerli Malatya halkından yetimler ve kimsesizler adına destek bekliyoruz.

Okul sezonunun yaklaşmasından dolayı şimdiden okul ihtiyaçlarımı nasıl karşılayacağım diye uykuları kaçan yetim ve kimsesiz çocukların karın sancılarını hisseden ve bu konuda ağlayanı, güldürme adına yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2009 Pazar 17:11:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?