3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Yaşlılar Haftası etkinlikleri

Yaşlılar Haftası nedeniyle Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, Huzurevi’nde yaşayan bir grup yaşlıyla birlikte protokol üyelerini ziyaret ettiler.

Malatya Belediyesi'nde Belediye Başkan Vekili Niyazi Artan'ı ziyaret eden heyet, hafta boyunca çeşitli etkinlikler yapacak. Malatya Belediyesi'ni ziyarette konuşan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, Yaşlılar Haftası nedeniyle ziyarette bulunduklarını söyledi.

Konan, "Belediye Başkanımız Cemal Akın, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ile Huzurevimizin bahçesini ve çevre düzenlemesinin yapılmasına çok büyük destekler verdi. Kendisine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkan Vekili Niyazi Artan ise yaşlılarına sahip çıkan toplumların her zaman ayakta kaldığını belirterek, "Yaşlılarımıza gereken ilgi ve alakayı göstermemiz gerekiyor. Onları senede bir gün değil, yılın her günü, her saati hatırlamalı, onlarla yakından ilgilenmeliyiz. Onların tecrübe ve bilgi birikimleri gençlerimize ışık tutacaktır" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 22:37:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?