3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Yatılı okulda hamile kaldı

Malatya’nın bir ilçesinde yatılı okulda okuyan 13 yaşındaki kızın, hamile olduğu ortaya çıktı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Malatya’da özel bir hastaneye getirilen R.B’nin hamile olduğunun belirlenmesi üzerine, polise bilgi verildi.

Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğüne getirilen R.B, sınıf arkadaşı H.D. (14) ile okulda birlikte olduğunu ve ondan hamile kaldığını iddia etti. R.B, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildi. H.D’nin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Bu arada, yatılı ilköğretim okulu yetkilileri, olaydan haberdar olmadıklarını, yeni öğrendiklerini ve çok şaşırdıklarını söylediler.

SORUŞTURMA AÇILDI

Malatya’nın bir ilçesinde bir kız öğrencinin yatılı okulda okurken hamile kaldığının iddia edilmesi üzerine, olayı araştırmak üzere iki milli eğitim müfettişinin görevlendirildiği bildirildi.

Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızın sosyal hizmetler müdürlüğü bünyesinde bulunduğunu ve uzmanların gözetiminde travmayı atlatması için çalışıldığını söyledi.

Kız öğrencinin 14 yaşında olduğunu ve geçen Haziran ayında mezun olduğunu ifade eden Konan, "Bize kızın sınıf arkadaşıyla mayıs ayında okulda birlikte olduğu söylendi" dedi.

Bu arada, kızın okulda birlikte olduğunu ve bu birlikteliğin sonucunda hamile kaldığını söylemesi üzerine gözaltına alınan H.D, savcılıkta ifadesinin ardından ailesine teslim edildi.

Malatya’da özel bir hastaneye getirilen R.D’nin hamile olduğunun belirlenmesi üzerine polise bilgi verilmiş, emniyet müdürlüğü çocuk şubesi müdürlüğüne getirilen R.D, sınıf arkadaşı H.D. (14) ile okulda birlikte olduğunu ve ondan hamile kaldığını iddia etmişti.
 

AA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 21:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?