3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Yaz geldi düğünler arttı

Yaz dönemi nedeniyle düğünler artarken, Malatya'da Millet Partisi (MP) Merkez İlçe Başkanı Mustafa Karaman ile işadamı İsmail Uluç'un oğlu Davut Uluç, dünya evine girdi.


MP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Karaman'ın Müzeyyen Karaman (Aslan) ile hayatını birleştirmesi nedeniyle Battalgazi ilçesi Meydanbaşı Mahallesi Alibaba mevkiindeki bahçede okutulan Mevlid-i Şerif'e, Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emrullah Emrullahoğlu, Parti Genel Sekreteri Ali Geçitoğlu, İl Başkanı Sait Korkut, Kayseri, Adıyaman ve Gaziantep'ten gelen Millet Partisi temsilcileri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve davetliler katıldı.


Bu arada, Seher Tavukçuluk sahibi İsmail Uluç'un oğlu Davut Uluç da, Gonca Uluç (Akkoç) ile hayatını birleştirdi. Çırağan Düğün Sarayı'nda düzenlenen Mevlid-i Şerif'e, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, bazı daire müdürleri, bazı sivil toplum ve mesleki teşekkül başkanları katıldı.
Milletvekillerinin de telgraf gönderdiği evlenme töreninde Mevlid-i Şerif okutulmasından sonra davetlilere yemek ikram edildi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2009 Pazar 14:38:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?